Porträtt av brudpar

Vad du behöver tänka på när du planerar bröllopsfotografering

 

När det gäller bröllopsfotografering är det viktigt att planera i förväg för att få de bästa resultaten. Här är några saker att tänka på när du planerar din bröllopsfotografering:

 

  • Välja plats – En bra plats för bröllopsfotografering är en som har en vacker miljö och som ger möjlighet till många olika sköna vinklar och bildidéer. Tänk på om platsen har tillgång till solsken, skugga, vatten, grönska eller andra naturliga element som kan lägga till känsla i bilderna.
  • Planera tider – Det är viktigt att fånga rätt ögonblick under bröllopet, så det är bra att planera tidpunkterna för fotograferingen i förväg. Vi planerar för vilka ögonblick som är viktiga för dig och se till att de är med i schemat.
  • Överväg olika fotograferingstekniker – Det finns många olika sätt att fotografera ett bröllop, inklusive traditionell posering, dokumentär stil, moment design m.fl. Vi går igenom vilka tekniker som passar bäst för ditt bröllop och dina önskemål.
  • Arbeta med mig – Jag är där för  att skapa vackra minnen från din dag, så det är viktigt att du känner dig bekväm och att vi arbetar bra tillsammans. Berätta om dina önskemål och förväntningar.
Brudpar på bröllopsfest
Fotobås med glada människor
Brudpar på bröllopsfest

Med lite planering och samarbete kan du få fantastiska bröllopsbilder som du kommer att älska och skatta för resten av ditt liv.