porträttbild

Företagsfotografering

 

Porträttfotografering är en viktig del av din verksamhet. Du behöver en professionell fotograf som kan fånga rätt utseende och känsla för ditt företag. Jag kommer kunna lyfta fram de funktioner och egenskaper hos ditt företag som gör det unikt och hjälper till att skapa en koppling mellan dig, din produkt eller tjänst och potentiella kunder.

 

Jag har över 11 års erfarenhet som fotograf, jag har arbetat med kommersiella uppdrag, porträttfotografering och evenemangsfotografering. Jag är dedikerad till att förse mina kunder med högkvalitativa bilder som återspeglar deras varumärkesidentitet och är visuellt tilltalande så att de kan använda dem i sitt marknadsföringsmaterial, inlägg i sociala medier osv.

 

Mitt mål är att hjälpa dig att skapa ett bestående intryck på alla dina kunder genom vackra fotografier som visar vem du är som företag!

porträttbild

naturlig miljö

Om du letar efter en fotograf som kan skapa vackra bilder i naturlig miljö av ditt företag, din personal och dina kunder är jag rätt fotograf för dig. Jag har erfarenhet av att fotografera både små företag, ideella organisationer och stora företag.

porträttbild
porträttbild grupp anläggare
porträttbild
porträttbild
drönarfotografi av grävmaskin och lastbil
porträttbild
studioporträtt

studio

Jag erbjuder ett brett utbud av porträttbilder som hjälper dig att presentera ditt företag i bästa möjliga ljus. Oavsett om du behöver enkla headshot för din profil till sociala medier eller något mer genomarbetat för marknadsföringsmaterial kan jag hjälpa dig!

Vill du veta mer?